Biga’da Mezuniyet Töreni Yapıldı

24.06.2010
Üniversitemiz Biga iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin ve Biga Meslek Yüksekokulu’nun 2009-2010 eğitim – öğretim dönemi mezuniyet töreni yapıldı. Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 459, Biga Meslek Yüksekokulu’ndan ise 227 öğrenci mezun oldu. Prof. Dr. Ramazan AYDIN Yerleşkesi’nde yapılan törende Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Biga Meslek Yüksekokulu birincilerinin konuşmalarının ardından, Biga MYO Müdür Vekili Doç. Dr. Şemmun TAYYAR, Biga İİBF Dekanı Prof. Dr. A. Kazım KİRTİŞ ve Rektör Vekili Prof. Dr. İhsan YILMAZ konuşma yaptılar. Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Birincisi Maliye Bölümünden Ali AVCI ve Biga Meslek Yüksekokulu Birincisi Seracılık Bölümünden Esra DURMAZ’ın hediyeleri Prof. Dr. İhsan YILMAZ tarafından verildi. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından keplerin havaya atılması ile tören sona erdi. Mezuniyetle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.