Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

17.06.2010
Eğitim Fakültesi 2009-2010 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ile fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve öğretim elemanları katıldı. Toplantı öncesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü öğrencileri Öğr. Gör. Mete GÖKÇE yönetiminde kısa bir polifonik koro konseri sundu. Koro 15. Türkiye Korolar Şenliği’nden iki anlamlı ödülle döndüğünden, mini konser sonrası Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR tarafından Öğr. Gör. Mete GÖKÇE’ye teşekkür belgesi verildi. Akademik Genel Kurul Toplantısı’nda sırasıyla ÖTK adına Hasan GÜLBAY, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ve Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR birer konuşma yaptı. ÖTK adına konuşan Hasan GÜLBAY, ÇOMܒnün bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, bu açıdan da ÇOMܒnün öğrencisi olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirtti. Hasan GÜLBAY, iş yaşamında ve sosyal yaşamda başarılı olunması noktasında sunduğu olanaklarla öğrencilerin motivasyonlarını arttıran Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e ve her zaman yanlarında olan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL’a, fakülte yönetimine, öğretim elemanlarına çok teşekkür ettikleri ifade etti. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ise fakültenin genel yayın sayısı, gerçekleştirmiş olduğu projeler ile ulusal ve uluslararası etkinlikler, organizasyonlar hakkında toplantıda bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise üniversitemizin son üç yıldır gelişim trendi içine girdiğini, fiziki yapılanma, akademik kadro, uluslararasılaşma ve kongre organizasyonu gibi alanlarda oldukça iyi bir performans sergilediğini belirtti. Öğrenci odaklı bir üniversite olma çabası içinde faaliyette bulunarak öğrencileri hem iş dünyasında hem de sosyal yaşamda kariyere hazırladıklarını ifade etti. Öğrencilere hem meslek hem de entelektüellik kazandırmaya çalıştıklarını kaydeden Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, üniversitenin tematik örgütlenmede de anlamlı bir çaba içinde bulunduğunu vurguladı. Tematik alanda da –erasmus, uluslararası ilişkiler, akreditasyon, kalite geliştirme vb. – en başarılı fakültelerden birinin Eğitim Fakültesi olduğunu sözlerine ekleyen Rektörümüz, 2011 yılından itibaren Eğitim Fakültesi’nin eğitimin konusuna uygun bir fakülte binasına kavuşması için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.