"Kuruluşunun 20. Yılında ÇOMÜ Belgeseli"nin İlk Röportajı Dr. H. İbrahim BODUR İle Yapıldı

16.06.2010
Üniversitemizin kuruluşunun 20. Yıl Dönümü nedeniyle Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema – Televizyon Bölümü tarafından hazırlanan “Kuruluşunun 20. Yılında ÇOMÜ Belgeseli”nin ilk röportaj konuğu, kuruluş aşamasından itibaren üniversitemize destek veren Kale Grubu Kurucu Murahhas Azası ve Onursal Başkanı Dr. H. İbrahim BODUR oldu. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Kale Grubu Genel Müdürü Remzi GULA ve Prof. Dr. Hasan ELİK’in de katıldığı belgesel çekimlerinde yapılan röportajda Dr. H. İbrahim BODUR, üniversitemizin kuruluş aşamasına etki eden kişiler ve kurumlarla ilgili yaşananları anlattı. “Kuruluşunun 20. Yılında ÇOMÜ Belgeseli”nde yer almak üzere üniversitemizin kuruluş ve gelişimine anlamlı katkı sağlayan tüm politikacılarla, kamu yöneticileriyle, üniversite yöneticileriyle, STK’ların yöneticileriyle, işadamlarıyla, öğretim üyeleriyle, girişimcilerle röportajlar yapılacak. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.