Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

14.06.2010
Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) 2009-2010 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı üniversitemizde gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, GSF Dekanı Prof. Dr. Osman DEMİRCAN, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Didem ÇATAL, Yrd. Doç. Dr. Hülya ÖNAL ile fakülte öğretim üyeleri, öğretim elemanları katıldı. Toplantı öncesi trafik kazasında hayatını kaybeden Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü 2. sınıf öğrencimiz olan Burak İŞDAR’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Toplantıda sırasıyla GSF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hülya ÖNAL, GSF Dekanı Prof. Dr. Osman DEMİRCAN ve Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise fakülteye ilişkin mevcut durum ve ileriki dönemde fakülte bazlı yapılacaklara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. GSF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hülya ÖNAL, fakültenin fiziki yapılanması, personel sayıları, gerçekleştirmiş olduğu projeler-yayınlar ile ulusal ve uluslararası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. GSF Dekanı Prof. Dr. Osman DEMİRCAN ise fakültenin eğitim kalitesini iyileştirmek için yoğun çalışma içerisinde bulunduklarını ve Çanakkale’de her hafta bir sergi açarak Çanakkale ile bağlantı kuran en önemli fakültelerden biri olduklarını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR de fakültenin önemli sanatsal aktiviteler gerçekleştirdiğini ifade ederek fakültenin yeni binasına yakın bir zaman içinde kavuşacağını bildirdi. Rektörümüz kendilerine intikal eden projeler noktasında makine/donanım, araç/gereç konusunda fakülteye gerekli tahsisatı yaptıklarımı da sözlerine ekledi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.