Biga MYO - İş Kur İşbirliğiyle Gerçekleştirilen Sebze Yetiştirme Kursu Sona Erdi

14.06.2010
Biga MYO - İş Kur işbirliğiyle düzenlenen sebze yetiştirme kursu başarıyla sona erdi. Öğretim Görevlisi Hasan KOCABIYIK’ın gözetiminde açılan 3 aylık kurs süresinde teorik derslerin yanında pratik derslerde başarıyla tamamlandı. Uygulama derslerinde serada domates, fasulye, patlıcan, biber, marul yetiştiriciliği yapılırken, açık alanda ise karpuz, kavun, mısır, semizotu, yeşil soğan gibi sebzelerin üretimi tekniklere uygun olarak yetiştirildi. Böylece öğrenciler bilgi ve becerilerini arttırdılar. Kursu başarıyla bitiren öğrencilere sertifika verilecek olup nitelikli elaman olarak daha kolay ve nitelikli iş bulabilecekleri belirtildi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.