Biga MYO Öğrencileri Mezuniyet Balosu Düzenledi

14.06.2010
2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında Biga MYO’dan mezun olan öğrencilerin Mezuniyet Balosu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Kooperatifçilik Program Danışmanı Öğr. Görevlisi Muradiye ÖZEL ÖDÜL, Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Program Danışmanı Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ ile birlikte sınıf temsilcisi öğrenciler tarafından organize edilen Mezuniyet Balosu’na Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Şemun TAYYAR ve Öğr. Gör. Selin NEHİR, Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet YAYINTAŞ, Diş Hekimi Cuma KARADAĞ, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Gecenin açılışında II. Sınıf öğrencisi Gülşah Meryem SÜERDEM; tüm mezun öğrencilerin duygularını dile getiren anlamlı bir konuşma yaptı. Ardından yapılan çekilişte Diş Hekimi Cuma KARADAĞ tarafından 5 öğrencimize Ağız ve Diş Sağlığı Kontrolü ve 4 öğrencimize de Biga MYO tarafından Dardanos Yerleşkesi’nde bir gece konaklama hediye edildi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.