Çanakkale Rotary Kulübü Rektörümüzü Ziyaret Etti

12.06.2010
Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Ali ARIKAN, gelecek dönem Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Şekip GÜNAY ve Genel Sekreter Ferhan SAVRAN, Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret ederek 18 Haziran 2010’da gerçekleştirilecek Rotary Kulübü Başkanlık Devir Teslim Töreni’ne davet ettiler. Ali ARIKAN başkanlık görevini yürüttüğü 1 senenin değerlendirmesini yaparken üniversitenin varlığının kendilerine güç kattığını dile getirerek verdikleri destek için Prof. Dr. AKDEMİR’e teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Ali AKDEMİR üniversite olarak Rotary Kulübü ile yoğun işbirliği içerisinde olduklarını dile getirirken, STK’ları ve üniversite işbirliğini canlandırdığına dikkat çekerek Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Ali ARIKAN’ın başarılı bir dönem geçirdiğini ifade etti ve kendisini kutladı. Prof. Dr. AKDEMİR, bu yıl 7.’si yapılacak olan Uluslararası STK’lar Kongresi’nin Rotary Kulübü için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyledi. Gelecek dönem Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Şekip GÜNAY ise kongreye il dışından konuşmacı konuklar davet ederek katkı sağlayacaklarını ve 7. Uluslararası STK’lar Kongresine sponsorluk anlamında destek vereceklerini aktardı. GÜNAY, Rotary Kulübü olarak üyeleri bilgilendirmek ve aydınlatmak açısından bilimsel katkılara ihtiyaçları olduğunu dile getirirken Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise üniversitenin her açıdan kentin hizmetinde olduğunu ifade ederek, hangi alanda olursa olsun kulübün ihtiyaç duyduğu bilimsel desteği kendilerine sunabileceklerini söyledi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.