Çan Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Balosunu Çanakkale İda Kale Resort’te Kutladı

10.06.2010
Güzelyalı’da bulunan İda Kale Resort, Çan Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ağırladı. Çan Meslek Yüksekokulu’nun 2009–2010 eğitim ve öğretim yılında başlatmış olduğu Üniversite-Sanayi-Sivil Toplum işbirliğinin de bir sonucu olarak Kale Grubuna ait olan İda Resort, Çan Meslek Yüksekokulu’nun 2010 yılı mezunlarını, akademik ve idari personelini ağırladı. Gecede eğitim gördükleri iki yılın sıcaklığıyla ve içtenliğiyle sohbet eden, eğlenen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadılar. Hocalarıyla sarılan ve ‘Çan’dan ayrılmak istemediklerini çok alıştıklarını’ yineleyen öğrenciler ‘karmaşık duygular yaşadıklarını’ belirttiler. Mekatronik, Lojistik, e-ticaret, Seramik, Endüstriyel Seramik öğrencilerinin buluştuğu gecede, 100 civarında öğrenci, akademik ve idari personel Çan Şoförler Odası tarafından tahsis edilen üç otobüs ile taşındı. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.