Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı "Karıncaların Mucizesi" Adlı Dönem Sonu Etkinliği Gerçekleştirildi

07.06.2010
Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı "Karıncaların Mucizesi" isimli yılsonu etkinliği Çamlık Kafe'de gerçekleştirildi. Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı’nda öğrenim gören çocukların 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı boyunca yaptıkları çalışmaları paylaştıkları etkinliğin açılış konuşması ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL tarafından yapıldı. Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı'nda öğrenim gören çocukların ve ailelerinin, proje sınıfında gönüllü eğitmenlik yapan hizmet öncesi dönemdeki öğretmen adaylarının, üniversitemiz öğretim elemanlarının ve idari personelinin, Çanakkale Halkı'nın katıldığı etkinliğin sonunda tüm katılımcılarla birlikte “Robotların Dansı” ve “Otrive Dansı” gerçekleştirildi. Ayrıca proje sınıfında öğrenim gören çocuklara ve onlara gönüllü olarak öğretmenlik yapan eğitimcilere katılım belgeleri takdim edildi. Etkinlik yapılan kokteyl ile sona erdi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.