Çanakkale Uğur Dershanesi Öğrencilerine ÇOMÜ Anlatıldı

07.06.2010
Çanakkale Uğur Dershanesinde gerçekleştirilen Gençlik ve Kariyer Günleri etkinliğinde üniversitemizin tanıtımı yapıldı. Kariyer Günleri etkinliğine katılan Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Hikmet Yurteri, üniversitemiz hakkında öğrencilere genel bilgi vererek, üniversite yaşamı hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Etkinliğe Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Murat Hoşgör, Özel Eğitim Topluluğu Başkanı Sinem Alkan, Halkla İlişkiler Topluluğu Başkanı Çağatay Değirmenci ve Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Arzu İslamoğlu’da katılarak üniversitede öğrenci olmanın getirdiği sorumluluklar, nasıl bir öğrenci olunması gerektiği, öğrenci topluluklarının önemi ve öğrenciye kattıkları yetkinlikler ve zenginlikler konusunda üniversiteye hazırlanan öğrencileri aydınlattılar. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.