Çocuklar Evi Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni Yapıldı

02.06.2010
ÇOMÜ Ebet Çocuklar Evi'nin 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı "Yıl Sonu Etkinlikleri ve Mezuniyet Töreni" Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR, üniversitemiz yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR yaptığı konuşmada günümüzde üniversitelerin görev tanımlarının değiştiğini, üniversitelerin yetişkinlerin yanısıra çocuklara da çeşitli eğitimler verdiğini belirtti. Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR, böylesine anlamlı bir etkinliği organize ettiği için ÇOMÜ Ebet Çocuklar Evi ailesine teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Tören çocukların düzenlediği çeşitli etkinlikler ile son buldu. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.