Dr. H. İbrahim BODUR Rektörümüzü Ziyaret Etti

02.06.2010
Kale Grubu Kurucu Murahhas Azası ve Onursal Başkanı Dr. H. İbrahim BODUR Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e nezaket ziyaretinde bulundu. Dr. H. BODUR’un ziyaretine Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami TEZCAN ve Kale Grubu Genel Müdürü Remzi GULA eşlik ettiler. Ziyarette Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin kuruluş aşamasından itibaren üniversitenin içinde bulunduğunu belirten Dr. H. İbrahim BODUR, ÇOMܒnün Çanakkale kentine sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda üst düzeyde katkı sağladığına dikkat çekti. Üniversite bünyesinde yetişen kaliteli insan gücünün de ileriki zamanlarda Çanakkale’nin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade eden Dr. H. BODUR, ihracatta katma değer yaratmanın önemine vurgu yaparak, “Teknoloji alanında üniversitemizin yetiştirdiği akademisyenlerimizin yeni fikirlerine ve buluşlarına her zaman ihtiyaç vardır” dedi. Dr. H. İbrahim BODUR, ÇOMܒnün gözle görülür ölçüde gelişimine katkı sağladığı için Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, yakın zamanda Çek Cumhuriyeti’nde Silesian Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenen “Global Ekonomik Kriz ve Fırsatlar” konulu 6. Uluslararası İşletme Yönetimi Sempozyumu’na ÇOMÜ olarak sundukları katkılardan ötürü verilen madalyayı Dr. H. İbrahim BODUR’a sunarak bu başarıyı kendisiyle paylaşmak istediklerini ve bundan onur duyduklarını ifade etti. Prof. Dr. AKDEMİR, ÇOMÜ olarak Dr. H. İbrahim BODUR’un ve Kale Grubu’nun desteğini her zaman hissettiklerini söyledi. Prof. Dr. AKDEMİR, Dr. H. İbrahim BODUR’un ismini vererek kurdukları Dr. H. İbrahim Bodur Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi’de yürüttükleri çalışmalar ile öğrencilere girişimciliği alternatif kariyer hedefi olarak gösterdiklerini ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu’na üye iki üniversiteden biri olduklarını söyledi. Prof. Dr. Ali AKDEMİR gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dr. H. İbrahim BODUR’a teşekkürlerini sundu. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.