İnsan Hakları Kurulundan Rektörümüze Ziyaret

01.06.2010
Çanakkale İnsan Hakları Kurulu, İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü başkanlığında Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Ali Akdemir, ziyaret heyetine üniversite hakkında bilgiler verirken, üniversitemizin dünya standartlarında eğitim öğretim yaptığını vurguladı. İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Hüseyin Kulözü, Prof. Dr. Akdemir’den kurula bir öğretim görevlisi görevlendirilmesini istedi. Başkan Kulözü, kurulun eğitim dalında belirli düzeydeki elemanlara ihtiyacı olduğunu, üniversite kadrosundan görevlendirilecek bir ismin çalışmalara önemli katkısının bulunacağını söyledi. Prof. Dr. Ali Akdemir bu katkıyı seve seve sunacaklarını, gerektiğinde anket çalışması, seminer gibi etkinliklerde bulunabileceklerini dile getirerek insan haklarının önemli olduğunu, insan hakkının bulunduğu alanlarda her tür hakkın sağlanmasının kolaylığından söz etti. Prof. Dr. Ali Akdemir, üniversite olarak bilimsel ve çağdaş eğitime ağırlık verdiklerini, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin çalışmalarının dünya üniversiteleri arasında dikkatle izlenen bir seviyeye geldiğini de vurguladı. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.