ÇOMUFOT Çimenlik Kalesi'nde Toplandı

31.05.2010
Üniversitemizin fotoğrafçılık topluluğu ÇOMUFOT Çimenlik Kalesi’nde toplandı ve dönem boyunca yapılan etkinlikler ile üniversiteler arası fotoğraf festivalinin değerlendirmesini yaptı. Topluluğun akademik danışmanı, Öğretim Görevlisi Aykan ÖZENER tarafından, topluluk başkanılık görevi sona eren Onur ÖZEN’e şilt, yıl içi faaliyetler ile fotoğraf derslerinin tümüne katılan topluluk üyelerine katılım belgeleri, yönetim kurulunda görevli üyelere ise teşekkür belgeleri törenle takdim edildi. Yeni öğrenim yılı için topluluk başkanlığı ve yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Yeni yönetim kurulu aşağıdaki gibi belirlendi. Başkan Tuncay TOPDAL Başkan Yardımcısı Barış ŞAR Üyeler Saygın MAVİNİL Alper DUTKİN Çiğdem BORU Gizem COŞKUN Sinem SÖKMEN Osman Talha DİKYAR Yedek Üyeler Özge BİLGİÇ Sinan CEYLAN Uğur YILMAZ Savaş BAĞDADİOĞLU Elif YILMAZ Elvan Ecem BAŞEL Kaan KAĞAN Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.