Enis Talas Yenice MYO'da Gösteri Yaptı

31.05.2010
Ünlü Mentalist, Fenomen Enis Talas, Yenice MYO’da gösteri yaptı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenice Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu tarafından Ulusoy Firması ve yenicemiz.com sponsorluğu ile organize edilen “Sıra Dışı Gösteriler” programı ile ünlü mentalist Enis Talas, Yenice Meslek Yüksekokulu’nda gösteri yaptı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Enis Talas izleyicileri yaptığı şovlarıyla hayrete düşürdü. Yaklaşık olarak 1,5 saat sahnede kalan ünlü Mentalist’in sahnede yaptığı inanılmaz hareketler sonrası izleyenler adeta büyülendi. Yaptığı hareketler ile bütün seyircileri büyüleyen Talas, aynı zamanda mesleği olan sigortacılıkla ilgili de bilgiler de verdi. Gösterinin sonunda Enis Talas’a Yenice Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Kendilerini kırmayarak Yenice’ye gelen Enis Talas’a çok teşekkür ettiklerini belirten Genç Girişimciler Topluluğu Yenice MYO Başkanı Ercan Ertan; “Kendisini daha önce televizyonlarda yaptığı gösteriler ile hayranlıkla izliyorduk. Bu kez tüm bunları canlı olarak görme fırsatı bulduk. Enis Talas gerçektende müthiş ve hayrete düşürücü bir yeteneğe sahip. Bütün bunların yanı sıra sahne dışında da harika bir insan” dedi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.