Türk Halk Oyunları Kursu Katılımcılarına Sertifikaları Verildi

28.05.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen 160 saatlik Türk Halk Oyunları Kursu katılımcılarının sertifika töreni Trioa Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Halk Oyunları ve Gösteri Topluluğu Akademik Danışmanı Okt. Deniz ÜNVER’in açılış konuşmasını yaptığı törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. C. Varol TOK ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamit SAYGILI ile kursiyerler katıldı. Okt. Deniz ÜNVER açılış konuşmasında Halk Kültürüne Hizmet Ödüllerini başlattıklarını belirterek 2008 yılında halk oyunlarına, halk müziğine değer veren ilk üniversite olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Tören halk oyunları kursiyerlerine sertifikalarının verilmesi ile son buldu. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.