Peritos Reklamları Gençlere Emanet!

26.05.2010
Bayramiç Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı organizatörlüğünde “Çanakkale’den Türkiye’ye işte reklamını yapma fırsatı” sloganı ile hareket eden Nazlı Gıda, üniversite-iş dünyası işbirliğini İstanbul Arel Üniversitesi’nden sonra ilk kez Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nda “reklam fikirleri yarışması ödül töreniyle” gerçekleştirdi. Kazananlar ÇOMÜ Bayramiç MYO’da gerçekleşen ödül töreniyle açıklandı. Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Nazlı Gıda yönetim kurulu başkanı Ethem Kurt, “Genç beyinleri destekliyoruz, güveniyoruz. Böyle bir platformda genç bir kadro ile çalışmaktan kıvanç duyuyoruz” dedi. Nazlı Gıda pazarlama danışmanı Zeki Yüksekbilgili üniversitelerdeki bilgili ve genç beyinler ile reel iş dünyasının deneyimlerini birleştirmenin öneminden bahsederek Nazlı Challenge’in önemini bir kez daha vurguladı. Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamit Altay ise konuşmasında, “Gençlerin iş dünyası ile bu tür etkinliklerle bire bir buluşmalarının önemine değinerek; gençlere fırsatlar verildiğinde onların bal küpü fikirlerinden yararlanılmasını ve kendi cevherlerini keşfetme imkânını sağladığını” söyledi. Ödüller Sahiplerini Buldu! Program, reklam fikirleri değerlendirilerek başarılı bulunan öğrencilerin ödüllerinin takdim edilmesi ile devam etti. Kapalı zarflar sondan birinciliğe doğru açıklanarak heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. Mansiyon ödülünü Nazlı Gıda pazarlama danışmanı Zeki Yüksekbilgili’nin elinden “Kavga eden çocukları Peritos ayırır” fikriyle Mehmet Erman Ok aldı. Jüri Özel Ödülü ise neşeli dakikalara sebep olan bir ödül oldu. Yarışmaya 28 farklı çalışmayla katılarak bu alanda 1. olan İsmail Balcı jüri özel ödülüne layık görülerek azmi takdir edildi. Üçüncülük ödülünü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamit Altay’ın elinden ÇOMÜ Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi “Tarzan ve Peritos” fikriyle Elif Yasemin Portakal, ikincilik ödülünü ise Bayramiç Belediye Başkan Vekili İsmail Uyan’ın elinden Bayramiç MYO Pazarlama 2. sınıf öğrencisi “alternatifi olmayan alternatif lezzet” sloganıyla Emrehan Gümüş aldı. Birinciliği “kapıda kalana Peritos” fikriyle Aysun Kılıç kazandı. Birincilik ödülü Nazlı Gıda Yönetim Kurlu Başkanı Ethem Kurt tarafından yarışmada birinciliği kazanan Pazarlama 2. sınıf öğrencisi Aysun Kılıç’a takdim edildi. Program Bayramiç MYO müdürü Prof. Dr. Hamit Altay’ın teşekkür konuşması ve toplu fotoğrafla sona erdi. Haber ile ilgili fotoğrafları görmek için aşağıdaki linki tıklayınız.