Biga MYO'da "Mobilya Tasarım" Yarışması Gerçekleştirildi

20.05.2010
Öğrencilerin yaratıcılıklarının geliştirilmesi ve farklı tasarımlar ortaya çıkarılması amacıyla organize edilen ve DOĞTAŞ tarafından desteklenen “Mobilya Tasarım” yarışması Biga MYO toplantı salonunda gerçekleştirildi. Biga Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı ve Çanakkale Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencilerinin projeleriyle katıldığı yarışmada jüri üyesi olarak DOĞTAŞ Mobilya Ar-Ge Tasarım Grubu Ar-Ge Uzmanı Kadir YÜKSEL, Ar-Ge Uzmanı İbrahim ŞAHİN, Tasarım Uzmanı Murat KAHRAMAN, Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN, Öğr.Gör. Faruk ÇETİN, Öğr.Gör. Tuncay BİLGE, Öğr.Gör.Oktay OKÇU katıldılar. Yarışma sonunda Gülsüm MUSLU birinci, Eren KÜÇÜKKURU ikinci, Mustafa KÜÇÜK üçüncü olmuştur. Birinci olan öğrenciye Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrenciye Yüksekokul Müdür Yardımcımız Doç.Dr. Şemun TAYYAR fotoğraf makinesi, Öğr.Gör.Tuncay BİLGE cep telefonu takdim etmişlerdir. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.