Projeye Katkı Sunan Öğrenciler Rektörümüzü Ziyaret Etti

14.05.2010
Antalya’nın Kestel Müminler İlk Öğretim Okulu’nun düzenlediği “Bir Kitap da Sen ver” projesine sundukları katkılardan dolayı Kestel Belediye Başkanı tarafından teşekkür plaketiyle onurlandırılan Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlknur MAYA rehberliğindeki Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i ziyaret ettiler. Ziyarette projeyle ilgili bilgiler aktaran öğrenciler aldıkları plaketi Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e armağan ettiler. Prof. Dr. Ali AKDEMİR, öğrencilerin projeye verdikleri anlamlı katkılardan ve üniversitemizin adını ilimiz sınırları dışında duyurmalarından dolayı gurur duyduğunu belirterek bu tarz projelere verilen desteğin devamlı olmasını temenni etti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.