Basın Toplantısı Yapıldı

12.05.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetimi olarak geleneksel hale getirilen yıllık basın toplantısı, Çanakkale yerel basın temsilcilerinin katılımıyla Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM)’de gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısına Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Fakülte Dekanları ve Daire Başkanları katıldı. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’in Rektörlük görevini yürütmeye başladığı 2007 yılından günümüze kadar geçen zamanda “ÇOMܒde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilme süreci devam eden projeler” başlıklı sunumunu gerçekleştirmesinin ardından söz alan Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Fakülte Dekanları, Genel Sekreter ve Dünya Üniversiteler Kongresi Genel Sekreteri ilgili oldukları konularda ÇOMܒde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilme süreci devam eden faaliyetlerden bahsettiler. Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularının yanıtlandığı basın toplantısı öğle yemeği ile son buldu. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’in basın toplantısında yaptığı sunuma ulaşmak için tıklayınız Basın toplantısı ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.