Yenice Kız Öğrenci Yurdundan Kitap Bağışı

12.05.2010
Yenice Kız Öğrenci Yurdu, Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okuluna kitap bağışında bulundu. Yenice Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında başlatılan kitap kampanyası çerçevesinde toplanan kitaplar, Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu’na yapılan ziyaret ile teslim edildi. Yenice Kız Öğrenci Yurdunu temsilen gelen öğrencileri okul müdürü Ali Galip AKYILDIRIM karşılarken, toplanan kitaplar okul kütüphanesine yerleştirildi. Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamındaki etkinlikte öğrencilere okuma alışkanlığı ve kitap sevgisi kazandırmayı amaçladıklarını belirten Yenice Kız Öğrenci Yurdu Yönetim Memuru ve aynı zamanda Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu eski öğrencisi Derya ÖZDEMİR,”Öğrencilerimiz çok duyarlı. Çocuklara geleceklerinin okumak ve bilgi sahibi olmaktan geçtiği mesajını verebilecek en güzel aracın kitap olduğunu düşünüyoruz ve bu tür kampanyalarımız devam edecektir'' dedi. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.