Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi'nde Ödül Alan Öğrenciler Rektörümüzü Ziyaret Etti

11.05.2010
Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arzu Tuna MALAK ile Sağlık Yüksekokulu 4. sınıf öğrencileri Pınar YILDIRIM ve Züleyha YILDIZ Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, Sağlık Yüksekokulu öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Arzu Tuna MALAK danışmanlığında hazırladıkları ve 9. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne sundukları "Toplumsal Duyarlılık Örneği: Orda Bir Köy Var Uzakta " isimli sözel bildirinin birincilik ödülü aldığını ifade ettiler. Öğrenciler Sakarya'nın Karasu ilçesi Hürriyet Köyü’nde "Çiftçilerin Cilt Kanserinden Korunmalarına Yönelik” eğitim çalışması gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmadan elde ettikleri verilerle hemşirelik kongresine katıldıklarını belirttiler. Rektörümüz ise birincilik ödülünü alan öğrencilerimizi ve onlara bu ödülü almada yardımcı olan hocamızı kutladığını ifade etti. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.