Prof. Dr. Nevzat YALÇINTAŞ Rektörümüzü Ziyaret Etti

11.05.2010
Üniversitemizin kurumsallaştırdığı “Entelektüel Olmak” konferansları çerçevesinde konuk olarak üniversitemizde bulunan Prof. Dr. Nevzat YALÇINTAŞ, Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette üniversitemizin ulusal ve uluslararası platformda gerçekleştirdiği etkinlikler, organizasyonlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret esnasında Çanakkale Değerleri Envanteri Kitabı Prof. Dr. Nevzat YALÇINTAŞ’a Rektörümüz tarafından hediye edildi ve Türk Dünyası’nın kültürel değerlerinin envanterini çıkarmaya yönelik gerçekleştirilmesi planlanan proje hakkında bilgi verildi. Ayrıca Üniversitemiz Şeref Defteri de Prof. Dr. Nevzat YALÇINTAŞ’a görüşlerini ifade etmesi amacıyla takdim edildi. Konuklara verilen çeşitli hediyelerin ardından karşılıklı teşekkürlerle ziyaret son buldu. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.