II. Ulusal Üniversiteli Girişimciler ve Yöneticiler Zirvesi Yapıldı

11.05.2010
Üniversitemiz Genç Girişimciler Topluluğu II. Ulusal Üniversiteli Girişimciler ve Yöneticiler Zirvesi Miller Oto’nun ana sponsorluğunda Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Zirvenin ilk günü, topluluk genel başkanı Utku DİNÇEL açılış konuşmasında, ÇOMܒden ve diğer üniversitelerden gelen girişimci öğrenciler ile yöneticileri buluşturmaktan onur duyduklarını belirtti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin girişimci ve lider öğrenci yetiştirme vizyonunu dile getirerek, üniversite olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un Genç Girişimciler Kurulu’nun üyesi olduğunun altını çizdi. Prof. Dr. Ali AKDEMİR, “Üniversite olarak öğrencilerimizin girişimci bireyler olması için topluluklar aracılığıyla gerçekleştirdikleri sempozyumları ve kongreleri destekliyoruz. Ayrıca girişimcilik üzerine dersler veriyoruz” dedi. Genç Girişimciler Topluluğu’nun geleneksel hale getirdiği organizasyonların sürekliliğinin sağlanması gerektiğini belirten Prof. Dr. Ali AKDEMİR, sempozyumun başarılı geçmesini diledi. Girişimciler ve Yöneticiler Zirve kapsamında Miller Oto Yönetim Kurulu Başkanı Can MİLDON, Troia Garden Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat PEHLİVAN, Kariyer.com Genel Müdürü Yusuf AZOZ, Profilo geçmiş dönem CEO'su Nesim LEVİ, B-Fit Yönetim Kurulu Başkanı Bedriye HÜLYA, Devlet eski Bakanı ve Milletvekili Ayfer YILMAZ, LabX Genel Müdürü Fuat SAKA, Yoyozoom.com Kurucuları Başar BAŞARAN, Çağan ŞENTÜRK, Tivinetwork Genel Müdürü Bahadır ÖZDEMİR, Mıtsubıshı Avrupa Satış Müdürü Can TEKİN, Armoni Park Genel Müdürü Serdar SARAÇOĞLU, Aygün Group Yön. Kur. Üyesi Titanic Otel Genel Müdürü Temel AYGÜN, Alper SELVİ ve Mustafa Alptuğ AKKOCA sunum gerçekleştirdiler.