Biga MYO Otomotiv Programı Öğrencileri Şehitliklere Gezi Düzenledi

11.05.2010
Otomotiv Programı ikinci sınıf öğrencileri, Öğretim Görevlisi Zafer ÖZGÜR, Öğretim Görevlisi Rahmi GÜLLER gözetiminde, Çanakkale şehitliklerine gezi düzenlemiştir. Bu gezide Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okutmanı Şaban Şamil BUCAK rehberlik yapmıştır. Gezide Birinci Dünya savaşı Sırasında Atatürk ve Silah arkadaşlarının yaptıkları kahramanlıklar hocamız tarafından anlatılmış, şehitlerimiz ve gazilerimiz minnetle anılmıştır. Beklenenden daha fazla katılımın olduğu gezide öğrencilere öğle yemeği olarak tost ve ayran ikramı yapılmıştır. Öğrenciler ayrıca Çanakkale Boğazı ve tarihi yarımadanın eşsiz doğal güzelliklerini görme fırsat da bulmuşlardır. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.