ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu Ayazma'da Enerji Depoladı

10.05.2010
Topluluklarda Türkiye birincisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin aktif öğrenci topluluklarından biri olan halkla ilişkiler topluluğu üyeleri Bayramiç Ayazma’da organize edilen bir piknikte bir araya geldi. Üniversitenin çeşitli bölümlerinden öğrenciler; tarihin doğayla buluştuğu yerde, Kaz dağları / Ayazma’da, yoğun etkinlik programının stresini attılar. Başkan Çağatay DEĞİRMENCİ yaptığı açıklama da “organize ettiğimiz bu tür pikniklerle arkadaşlarımızın motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışıyor ve etkinliklerimizde aktif rol alan üyelerimizi ödüllendiriyoruz” dedi. Başkan Yardımcısı Murat ÖRNEK ise yaptığı açıklamada “Dönemin bitmesine çok kısa bir süre kala yaptığımız bu organizasyon ile yapacağımız etkinliklerin enerjisini burada topladık” şeklinde konuştu. Halkla İlişkiler Topluluğu önümüzdeki süreçte Elazığ deprem bölgesi’ndeki gençleri Çanakkale’de ağırlayacak ve Çanakkale köylerinde okul tadilatlarında bulunacaktır. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.