Biga MYO Elektrik Programı Öğrencileri İÇDAŞ’ta

07.05.2010
Biga MYO Elektrik Programı öğrencileri ile Öğretim Görevlisi Selin NEHİR, Öğretim Görevlisi İlhan SAĞLAMYÜREK ve Öğretim Görevlisi Muammer CEYLAN İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. Tesislerine teknik gezi düzenlendiler. Tesislerde, İş Güvenliği Müdürü Agah AYHAN ve Şerif MUTLU tarafından karşılanan öğrencilere gezi öncesi İÇDAŞ’ı tanıtan sunum yapıldı. İÇDAŞ tesisleri bahçesinde balık tutan öğrencilere termik santral Direktörü Ali Kemal TÜRKER tarafından santral teknolojisi hakkında teknik bilgi verildi. Termik santral kontrol sistemini ilgiyle yakından inceleyen öğrenciler, enerji üretiminin kendi meslekleri ve gelecekleri açısından da çok önemli olduğunu belirttiler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.