Biga MYO Kooperatifçilik Programı Öğrencileri Biga Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'ni Ziyaret Etti

07.05.2010
Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı öğrencileri program danışmanları Öğretim Görevlisi Muradiye ÖZEL ÖDÜL ile birlikte Biga Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret etti. Türkiye’de Kooperatifçilik Uygulamaları dersi kapsamında yapılan ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet TINAZ’dan bilgi aldılar. TINAZ, Trakyabirliğe bağlı Biga Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin işleyişi, faaliyetleri, ortaklarına götürdükleri hizmetler hakkında detaylı bilgi verdi. Türkiye’de kooperatifçiliğin genel sorunlarına ve çözüm önerilerine değinen TINAZ, kooperatifçilik eğitiminin son derece önemli olduğunun altını çizdi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.