ÖSYM Başkanı Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN Üniversitemizdeydi

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN Üniversitemizdeydi
Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN ve ÖSYM İl Sınav Yöneticileri 2008 Yılı değerlendirme toplantısını Üniversitemiz Rektörlüğü Senato Salonunda gerçekleştirdi. Toplantı öncesi konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDEMİR, ÖSYM’nin kariyerin ilk durağı olduğunu vurgulayarak, böyle anlamlı bir toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluk verici olduğunu ifade etti. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN ise çok sınav yapan bir kurum olduğumuz için bu tarz toplantılar bizler için moral toplama aracı oluyor, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine toplantımıza ev sahipliği yaptığı için çok teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıda 2008 yılı değerlendirilirken, 2009 yılında yapılması gerekenler konuşuldu. Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.