"Bağımlı Değil, Sağlıklı Yaşa"

06.05.2010
Çanakkale Kent Konseyi “Bağımlı Değil, Sağlıklı Yaşa” çalışma grubundan Ali Aydın ÇALIDAĞ, Ulviye ÇALIDAĞ, Saadet BAŞARAN ve Bülent GÜLER’den oluşan heyet Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Kent Konseyi bünyesinde, kent konseyinin sağladığı bütçe ile çalışma yürüten grup, Çanakkale’de madde bağımlılığı üzerine Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i bilgilendirerek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden destek istedi. 300 ile 1000 kişi arasında gençle görüşülmesi hedeflenen anket çalışması hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, çalışmada görev alacak öğrencilere katkı olması amacıyla belirli bir ücret verileceği de ifade edildi. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise çalışmaya üniversitemiz öğrencileri ve öğretim elemanlarından oluşacak bir grup ile destek olabileceklerini dile getirdi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.