Yabancı Diller Yüksekokulu, DAAD (Alman Akademik Değişim Servisi) ile Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

06.05.2010
Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu, DAAD Alman Akademik Değişim Servisi (Deutscher Akademischer Austausch-dienst = German Academic Exchange Service) ile 30 Nisan 2010 Cuma günü Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Üniversitemiz öğrencileri ve akademisyenlerinin katıldığı bu toplantıda Dr. Isabell Aydan RİSCH tarafından Almanya'daki araştırma ve yüksek öğrenim ve burs olanakları hakkında bilgiler sunuldu ve bilim ve araştırma alanındaki güncel gelişmeler konulu bilgiler aktarıldı. Yüksekokul yetkilileri, öğrenci ve öğretim elemanlarına tanıtıcı broşürler eşliğinde Almanya'daki kariyer olanaklarının da tanıtıldığı bilgilendirme toplantısının oldukça verimli geçtiğini ifade ettiler. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.