Biga MYO'da "Üniversiteye Uyum Süreci" Eğitimi

04.05.2010
Biga MYO Konferans Salonu’nda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Merkezi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi Uzmanı Psikolojik Danışman Cumhur ÇIRNAZ’ın konuşmacı olarak katıldığı “Üniversiteye Uyum Süreci” konulu bir seminer gerçekleştirildi. Seminere akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Uzman Cumhur ÇIRNAZ konuşmasında, üniversiteye uyum sürecinde öğrencilerin sıkça karşılaştığı problemler, üniversite ortamına uyum, akademik uyum, sosyal uyum, kişisel uyum, kişisel uyum sürecinde ortaya çıkan olumsuz düşünceler, duygusal uyum ve karşı cinsle ilişkilerde uyum konularında bilgiler verdi. Seminer öğrencilerin yoğun ilgisi ve sorularıyla son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.