Türk Anneler Derneği'nden Rektörümüze Ziyaret

04.05.2010
Türk Anneler Derneği Çanakkale şube başkanı Belgin Akpınar ile yönetim kurulu üyeleri Ayla Sarıgül, İkbale Ergemi ve Emine Baytekin’den oluşan heyet Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette heyet, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını dile getirdi. Heyet, Türk Anneler Derneği ve Halk Eğitim A.S.O Müdürlüğünün birlikte açmış oldukları “Ev dekorasyon ve el sanatları kursu” sergisine Prof. Dr. Ali Akdemir’i davet ederek, üniversitenin çalışmalarına destek olmak istediklerini bildirdi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.