Prof. Dr. Toktamış ATEŞ Rektörümüzü Ziyaret Etti

04.05.2010
"Futbolda Aktif Taraftarlar Birliği Derneği"nin Uluslararası Katılımlı Etkinlik Günleri kapsamında düzenlenen "Türkiye’de Futbolda Taşkın Taraftar Davranışlarının Nedenleri" konulu panele konuşmacı olarak katılmak üzere üniversitemize gelen İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Toktamış ATEŞ, Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e nezaket ziyaretinde bulundu. Prof. Dr. ATEŞ, üniversitemizin organizasyonunda düzenlenen panele konuşmacı olarak katılmaktan mutluluk duyduğu dile getirirken Prof. Dr. AKDEMİR, Prof. Dr. Toktamış ATEŞ gibi bir bilim adamını üniversitemizde konuk etmekten kıvanç duyduklarını ifade etti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.