Çanakkale'nin ''Yüzleşme''si Finalde

04.05.2010
Çekimleri ve galası Çanakkale'de gerçekleştirilen ''Yüzleşme'' isimli film Yıldız Kısa Film Festivalinde finale kalmayı başardı. Geçtiğimiz kasım ayında Bayramiç'in Kutluoba köyünde çekimleri yapılan ve aralık ayında yine Çanakkale'de galası gerçekleştirilen ''Yüzleşme'' isimli film Yıldız Kısa Film Festivalinde finale kalmayı başardı. Saygın juri üyeleri tarafından seçilen en iyi 10 film arasına giren ''Yüzleşme'' nin senaryo ve yönetmenliğini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sinema Tv. öğrencisi Ahmet Toklu üstlenmişti. Festival 3-7 Mayıs arası İstanbul Beşiktaşta gerçekleşecek. Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi www.yildizkisafilm.org adlı adresten öğrenilebilir. Festival Jürisi: Ozan Güven (oyuncu) Gökhan Kırdar (müzisyen) Banu Bozdemir (SİYAD üyesi, sinema yazarı) Çiçek Kahraman (kurgu) Durul Taylan (yönetmen) Elif Taşçıoğlu (sanat yönetmeni) Erdem Taylan (animasyon) Mehmet Aksın (görüntü yönetmeni) Orçun Köksal (senarist)