Üniversitemiz Ulusal Sürekli Eğitim Merkezleri Toplantısında Temsil Edildi

04.05.2010
Üniversitemizin de temsil edildiği ve 44 üniversitenin katıldığı “Ulusal Sürekli Eğitim Merkezleri Toplantısı” Kuşadası'nda gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantı da ÇOMUSEM Müdürü Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Örneğinde SEM Uygulamaları ve Sorunları" başlıklı bir de bildiri sundu. 30 Nisan-1 Mayıs 2010 tarihlerinde gerçekleştirilen toplantı, mevcut sorunların çözümü ve işbirliği olanaklarının arttırılması amacıyla Ulusal Sürekli Eğitim Merkezleri ağının kurulmasını ve uluslararası akreditasyon için gerekli çalışmalara hemen başlanılmasını içeren sonuç bildirgesinin oybirliği ile onaylanması ile tamamlandı. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.