Sualtı Topluluğu Uluslararası Paris II Batığı Dalışından Döndü!

30.04.2010
1. Dünya Savaşı sırasında, Fransız ordusuna ait "Paris II" adlı savaş gemisi Antalya'nın Kemer İlçesi açıklarında Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul AKER ve silah arkadaşları tarafından batırılmıştır. Her sene uluslararası statüde düzenlenen anı dalışı etkinliğine birçok üniversitenin sualtı toplulukları ve kulüpleri iştirak etmektedir. Bu yıl üniversitemiz Sualtı Topluluğu 3. kez uluslararası etkinliğe katılmıştır. Dalışlar tamamlanmış ve üniversitemiz başarılı bir şekilde temsil edilmiştir. Sualtı Topluluğu olarak etkinliğe katılım sağlayan başkan yardımcıları Tunca AK ve Fırat İŞERİ'ye teşekkür ederiz. Sualtı Topluluğu (ÇOMÜSAT) Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.