Öğrencimiz Kısa Film Festivalinden Başarı İle Döndü

Öğrencimiz Kısa Film Festivalinden Başarı İle Döndü
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden Ahmet TOKLU'nun ''Yüzleşme'' isimli filmi Yıldız Kısa film festivalinde finalist olarak en iyi 10 film arasına girmeyi başarmıştır. Filmin Senaryosu T.C. Kültür Bakanlığı ve TURSAK Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği ''Geleceğin Sineması'' adlı yarışmada en iyi ikinci senaryo seçilmiş ve çekimleri geçtiğimiz aralık ayında Bayramiç'in Kutluoba köyünde gerçekleşmişti. 3-7 Mayıs arasında gerçekleşecek festivalde filmin derece alma şansıda bulunmakta olup festival jürisi de oldukça saygın kişilerden oluşmaktadır. Festivale ilişkin ayrıntılı bilgiye şu e-mail adresinden ulaşabilirsiniz: www.yildizkisafilm.org Festival jürisi: Banu BOZDEMİR (SİYAD üyesi, sinema yazarı) Çiçek KAHRAMAN (kurgu) Durul TAYLAN (yönetmen) Elif TAŞÇIOĞLU (sanat yönetmeni) Erdem TAYLAN (animasyon) Gökhan KIRDAR (müzisyen) Mehmet AKSIN (görüntü yönetmeni) Orçun KÖKSAL (senarist) Ozan GÜVEN (oyuncu)