Salon Futbolu Müsabakaları Yapıldı

29.04.2010
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Birinci Futsal Ligi Müsabakaları yapıldı. Üniversitemiz Spor Salonu’nda 14 üniversitenin bay bayan futsal takımlarının katılımı ile gerçekleşen organizasyonda her iki kategoride de ilk iki sıraya giren üniversiteler Süper Lige yükselme başarısı için mücadele ettiler. Üniversitemiz Spor Şube Müdürü Deniz ÜNVER organizasyon için şu açıklamalarda bulundu: “Hızla büyüyen ve gelişen üniversitemizin sosyal ve sportif etkinliklerdeki gelişimi de son dönemlerde ivme kazanmıştır. Üniversite takımlarımız ve sporcularımız Türkiye şampiyonalarında ve yurt dışında üniversitemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılar kazandırmaktadırlar. Ayrıca devam etmekte olan Spor Şenlikleri içinde, 5 Branşta 200'e yakın öğrencinin yarışmasına seyirci olmaktayız. Beş gün sürecek olan Türkiye Üniversiteler Federasyonu’nun bu büyük organizasyonuna ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Önümüzdeki dönemlerde böyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak için çalışmalarımız devam edecektir”. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.