Biga MYO Makine Programı Öğrencileri Biga Prefabrik Firmasına Teknik Gezi Düzenledi

29.04.2010
Biga MYO Makine Programında öğrenim gören 32 öğrenci Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM ve Öğr.Gör. İsmail HACIKURU gözetiminde 28 Nisan 2010 Salı günü Balıklıçeşme Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Biga Prefabrik Firmasına teknik gezi düzenledi. Biga Prefabrik yetkilisi Makine Mühendisi Tekin ATAMAN tarafından karşılanan öğrencilere, işletmenin imalat tesisleri ile örnek konut uygulaması gezdirilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Oldukça sıcak bir ortamda geçen gezide öğrencilerin sorularını cevaplayan Tekin ATAMAN; “Çelik konstrüksiyon yapılar beton yapılara göre sağlamlık ve ekonomiklik kriterlerinden önemli avantajlar sağlamakta olup, müşterinin taleplerine göre farklı kullanım alanlarına sahip özel tasarımlarda konutları üretmekteyiz” dedi. “50 yıllık mühendislik yaşamı olan” Makine Mühendisi Tekin ATAMAN’ın sahip olduğu bilgi ve deneyimlerini öğrenciler ile paylaşma talebi üzerine; ileride uygun bir tarihte Yüksekokulda konferans vermeleri sözü alındı. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.