Biga MYO'da Kişisel Gelişim Semineri

29.04.2010
Biga MYO Konferans Salonu’nda Biga Özel Can Hastanesi Mali İşler Müdürü-Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bahaettin ÇETİN’in Konuşmacı olarak katıldığı “Ben Beni Tanıyor muyum” konulu Kişisel Gelişim Semineri gerçekleştirilmiştir. Seminere akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katılmıştır. Bahaettin ÇETİN, “Etkili İletişim Nasıl Olur” başlıklı seminerinde beden dilinde iletişim, beden dili (sözsüz iletişim) gurupları, yüz ve beden, bedensel temas, mekân kullanımı, araçlar gibi konulara değinmiştir. Seminerin bitiminde Biga Özel Can Hastanesi Mali İşler Müdürü-Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bahaettin ÇETİN’e Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Selin NEHİR tarafından teşekkür belgesi takdimi yapılmıştır. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.