Bayramiç Genç Girişimciler Topluluğundan Anlamlı Kampanya: ‘Bir Kitapta Sen Al Gel’

28.04.2010
Üniversitemiz Genç Girişimciler Topluluğu Bayramiç Meslek Yüksekokulu Başkanı Ayşegül YETİMOVA, Başkan Yardımcısı Aysun KILIÇ ve Tiyatro Topluluğu Başkanı Halife ÇAĞLAR Topluluklardan Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Türker SAVAŞ’ı ziyaret etti. ‘Bir Kitapta Sen Al Gel’ sloganıyla yola çıkan ekibin 3 Mayıs 2010 tarihinde Bayramiç Halk Eğitim Merkezi’nde bir etkinlik gerçekleştireceğini belirten YETİMOVA, topluluklardan sorumlu Rektör Danışmanı Türker SAVAŞ’ı buluşmaya davet ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. YETİMOVA, “Bu buluşma ile elde edilen kitapların ihtiyaç bulunan ilköğretim okullarına gönderilmesi planlanıyor. İlk olarak ÇOMÜ Genç Girişimciler Topluluğu Bayramiç MYO Başkanlığı 9–15 Kasım 2009 Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında köy okullarına kitap yardımı projesi çerçevesinde Bayramiç esnafı işbirliği ile elde edilen kitapları Bayramiç Çırpılar Köyü İlköğretim Okulu’na ulaştırmıştı” dedi. Bayramiç Kültür ve Sanat Topluluğu Başkanı ve aynı zamanda Bayramiç Genç Girişimciler Topluluğu Başkanlığı’nı da yürüten Pazarlama Bölümü öğrencisi Ayşegül YETİMOVA Tiyatro Topluluğu’nun da katkıları ile organize edilen tiyatro etkinliğine sizinde bir katkınız olsun düşüncesi ile herkesi buluşmaya davet ettiğini söyledi. YETİMOVA, sosyal girişimciliğin anlık bir süreç olmadığını bunun devamlılık gösterebilecek bir olgu olduğunun altını çizerek başlattıkları kampanyaya destek beklediklerini söyledi. Topluluklardan sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Türker SAVAŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, böyle anlamlı bir kampanyaya öncülük eden öğrencilerimizin gerçekleştireceği etkinliğe severek destek olacaklarının altını çizdi. Rektör Danışmanı, topluluklarda aktif görevler almanın önemine değinerek gönüllülüğün kendi başına bir öğrenme yöntemi olduğunu vurguladı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve temennilerle son buldu. Konu ile ilgili afişi görmek için tıklayınız.