Rus Üniversitesi Dekanından Rektörümüze Ziyaret

23.04.2010
Rusya Federasyonu Mari El Devlet Teknik Üniversitesi Sosyal Teknolojiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vladimir SHALAYEV, Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i ziyaret etti. Ziyarette ikili işbirliği yapılması öngörülen konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Ali AKDEMİR üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacak olan 2010 Dünya Üniversiteler Kongresi’nde Rus akademisyenlerin katılacağı bir panel düzenlenmesi konusunda teklifte bulunurken Prof. Dr. Vladimir SHALAYEV bu teklife olumlu yanıt vererek kongrenin global temalarına yönelik bir panel düzenlenmesi için çalışmalarda bulunarak kongreye katılacaklarını dile getirdi. İki üniversite arasında iyi niyet mektubunun imzalandığı ziyaret tarafların karşılıklı hediyeler vermesiyle son buldu. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.