Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunları Buluştu

16.04.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu mezunları, “ÇOMÜ TIOY Mezunlar Buluşması” çerçevesinde Çanakkale’de buluştu. Yüksekokul yetkilileri buluşmayla ilgili şunları ifade etti: “1997’de ilk mezunlarını veren TIOY, 2000 dönemi mezunlarından Cihan Aşçı ÖĞE’nin yoğun emeği ve mükemmel organizasyonuyla ‘TIOY Mezunlar Buluşması’ temasıyla, sürdürülebilir ve sürekliliği temel alan buluşmaların ilkinin gerçekleşmesinden övünç duymaktadır. Yüksekokulun saygın ve önemli bir Turizm aktörü ve eğitim merkezi olmasında, önemli bir gösterge ve paydaş olan TIOY mezunlarının yüksekokulun gelişim süreçlerine yönelik katkıları, önerileri ve buluşma anları ÇOMÜ TIOY kurumsal kimliği açısından çok önemsenmektedir. Bu dayanışmanın devamı dileğiyle…” Yüksekokul yetkilileri, mezunların Facebook’un “ÇOMÜ Tioy Mezunları Buluşması” portalından da irtibat kurabileceklerini belirtti. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.