Üniversitemiz Okçuluk Takımından Önemli Başarılar

15.04.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Okçuluk Takımı, 06-07.04.2010 tarihlerinde Üniversite Federasyonu Tarafından Antalya da düzenlenen Okçuluk Türkiye şampiyonasına katılmış olup; Ferdi Yarışmalarda; Enes UĞURLU – Klasik yayda Türkiye 1.si, Atakan GÜNEYLİGİL - Makaralı yayda Türkiye 2.si, Takım Yarışmalarında; Makaralı yayda Erkekler Türkiye 1.si, Klasik yay Bayanlar Türkiye 2.si, Miks (bir Bay-bir Bayan eşli) Takım Yarışmasında; Makaralı yayda Türkiye 3.sü, Klasik yayda Türkiye 3.sü olmuştur. Ayrıca Sporcu Öğrencilerimizden Emre ÖZDEMİR Büyükler Milli Takım Antrenörü olarak Okçuluk Federasyonu tarafından görevlendirilmiştir. Yine Sporcu öğrencilerimizden Atakan GÜNEYLİGİL Milli Takım Sporcusu olarak Antalya da halen devam etmekte olan kampa katılmıştır. Öğr. Gör. Zeynel DOHMAN Okçuluk Takım Sorumlusu Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.