Karadenizliler Derneği'nden Rektörümüze Ziyaret

13.04.2010
Çanakkale Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret ettiler. Dernek üyeleri, 28 Nisan 2010 tarihinde yapılacak olan “Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Paneli” ile “İşletme Modeli Çalıştayı” hakkında Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i bilgilendirerek etkinliğe davet ettiler. Üniversiteyle daha sık işbirliği yapmak istediklerini dile getiren ziyaret heyeti bunun göstergesi olarak düzenleyecekleri panel ve çalıştayda Ziraat Fakültesi ile ortaklaşa çalıştıklarını ifade etti. Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinin de konuşmacı olarak katılacağı panel ve çalıştayın düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ali AKDEMİR, bu etkinliğin Çanakkale Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile bilimsel anlamda ilk çalışmaları olduğunu ve benzer ortaklıkların devamını dilediğini söyledi. “Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Paneli”ne katılacak olan panelistler, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ile ilgili olarak bilinmesi gereken teknik bilgiler, hayvan yetiştirme, besleme, hastalıklarla mücadele, suni tohumlama ve döllenme, barınak planlaması, üretim maliyetleri ve işletmenin finansı konularında konuşma yapacaklar. Ardından yapılacak olan “İşletme Modeli Çalıştayı”nda ise bölgemize ait uygulanabilecek büyük baş hayvancılık işletmesinin modeli tanıtılacak. Ziyaret ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.