Akçansa Müdürü'nden Örnek Davranış

07.04.2010
Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çanakkale Fabrika Müdürü Ali Rıza KARAKAŞ, Çanakkale ve yöre insanına hizmet eden Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne malzeme deposu olarak kullanılmak üzere büyük bir konteynır hibe etti. Akçansa Müdürü bu örnek davranışı ve üniversitemize değerli katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildi. Akçansa Müdürü Ali Rıza KARAKAŞ, ÇOMܒnün kente, yöre insanına, topluma büyük katkıları olduğunu, o nedenle de bu hibenin ülkemizin geleceğine yapılmış önemli bir yatırım olduğunu belirtti. Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise, üniversitemize yaptığı böylesine anlamlı bir katkı için Ali Rıza KARAKAŞ’a çok teşekkür ettiğini ifade etti. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.