Kadın Girişimcilik Projeleri Yarışması Görüşüldü

07.04.2010
Üniversitemiz ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle istihdamı geliştirme amaçlı kadın girişimcilik projeleri yarışması düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu amaçla da çeşitli kurumlardan yetkililerin de katılımıyla Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’in makamında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya ÇTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Meltem ÇETİN, Kurul Üyeleri Günay DERELİ, Aysu DEĞİRMENCİ, Nur AKA, Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAM) Müdürü Elmaziye TEMİZ, ÇTSO Milli Prodüktivite Merkezi Temsilcisi Burak GÜNDOĞAN, İŞKUR İl Müdür Vekili Eren TÜRKMEN ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Necati CERRAHOĞLU katıldı. Toplantıda “Çanakkale’de İstihdam Geliştirme Yönelimli Kadın Girişimcilik Projeleri Yarışması” konu başlığı altında düzenlenmesi planlanan girişimcilik yarışmasına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. ÇTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Meltem ÇETİN, kadın girişimci sayısını arttırmayı hedefleyen sosyal girişimcilik projelerine Rektörümüzün verdiği önemli katkılardan dolayı teşekkürlerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise ÇOMܒnün gelişimini, ilerlemesini ivedilikle devam ettirdiğini ve üniversitenin kentin sorunlarına da eğildiğini, ileride daha da çok bu sorunlarla ilgileneceğini belirtti. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.