SGK Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

07.04.2010
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’dan gelen heyet Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ali SÜRÜCÜ ( SGK Müdürü), Adnan AKINCI, A. Enver LİMAN (Müdür Yardımcıları), Nilgün ÇOŞKUN (Şef) ve yetkililer Elveda GÖÇER ile Tuba GÖÇER’den oluşan heyet SGK’nın çalışmaları hakkında Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e bilgi verdi. Müdür Ali SÜRÜCÜ, SGK’nın yılsonuna kadar her ay yapmayı planladığı etkinlikler ve Mayıs ayında “Kayıt Dışı İstihdam İle Mücadele” başlıklı panel için üniversiteden destek istedi. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise, üniversitenin SGK’nın çalışmalarına destek verdiğini, “Kayıt Dışı İstihdam İle Mücadele” başlıklı panel için de her türlü desteği sunacaklarını dile getirdi. Rektörümüz SGK’nın çalışmalarını takdirle karşıladığını da vurguladı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.