Öğrenci Bilim Şenlikleri İçin Çalışmalar Başladı

05.04.2010
Öğrenci Bilim Şenlikleri Toplantısı Rektörlük Senato odasında yapıldı. Mayıs ayında yapılması düşünülen Öğrenci Bilim Şenlikleri Toplantısı, proje yürütücüleri Prof. Dr. Osman DEMİRCAN, Doç. Dr. Şükran Yalçın ÖZDİLEK, öğrenci topluluk başkanları ve topluluk akademik danışmanlarının katılımıyla Rektörlük Senato odasında gerçekleştirildi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan şenliğe, üniversite öğrencileri bilimsel projeleri ile katılacak. Toplantıda Prof. Dr. Osman DEMİRCAN, şenliğin okul öncesi, ilköğretim ve lise öğrencilerine de hitap edebilecek bir şenlik olması gerektiğini vurgulayarak, şenliğin organizasyonunda ve proje üretiminde üniversitemiz öğrencilerinden destek istedi. Sunulacak projelerin Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Güzel Sanatlar alanlarından olabileceği belirtilirken, şenlik sonunda projelerin değerlendirilmeye alınıp, ödüllendirileceği de ifade edildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.